mandag den 30. juni 2008

En reklame












Privatkoncert tilbydes


Få besøg af levende musikere og sangskrivere i dit hjem!
Vi - sangeren og sangskriveren Peter H. Olesen (sang, mundharpe og akustisk guitar) og musikeren Michael Lund (el-guitar, dobro,lapsteel og kor), som gennem de seneste ti år har slået vores folder i Olesen-Olesen - tager til efteråret ud på tour og spiller en række akustiske koncerter både som duo og til dobbeltkoncerter sammen med den fine sanger og sangskriver CS Nielsen.
Koncerterne vil finde sted på små og mindre spillesteder, men vi er også ude efter at komme til at spille mere utraditionelle steder, såsom dit hjem! Vi tilbyder os nemlig til såkaldte houseconcerts, altså intime dagligstuekoncerter afholdt i privathjem.
Vi kommer i to størrelser, enten som trio i form af en dobbeltkoncert sammen med CS Nielsen og som enkeltkoncert, altså blot Peter H. Olesen & Michael Lund - og et par håndfulde nye og gamle sange.

Hvad kræver det egentlig at afholde en privatkoncert?

1. Et sted: Et større, men ikke al for stort rum, f.eks. din dagligstue eller jeres samtalekøkken, gildesalen eller udestuen, en lade, et telt i baghaven, festlokalet i nærmeste beboerhus eller forsamlingshus, spisestuen i kollektivet.
2. Et publikum: Dig, din familie, venner og naboer. Folk der holder af musik, ikke mindst akustisk live-musik!

Hvornår?
Oktober og november 2008

Hvad koster det?
Honorar efter aftale!
Mail og få et godt tilbud!
Kontakt peterholesen@melodika.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

2 kommentarer: