fredag den 13. februar 2009

Debutanter og onkler

Sammen med forfatterne Lars Husum og Christel Wiinblad optræder jeg i Møstings Hus på Frederksberg torsdag d. 26. februar. Jeg læser op fra "Korrekturlæseren" og spiller bagefter en håndfuld nye og gamle sange solo.
Arrangementet er gratis og billetter kan afhentes nu, læs mere her >>

6 kommentarer:

 1. Hvor længe kan man egentlig kalde sig debutant?

  SvarSlet
 2. Så længe der er penge i det, Morten, må folk gerne kalde mig debutant.

  SvarSlet
 3. Altså, jeg går jo ikke selv rundt og kalder mig debutant, men "Korrekturlæseren" vil altid være min debutroman, og hvis der er nogen, som vil se mig i den anledning, så siger jeg ja, og hvis de også giver honorar, siger jeg også ja. (At min årsopgørelse så vil få de fleste, andre voksne, arbejdende mennesker til at trække på smilebåndet er en helt anden sag.)

  SvarSlet
 4. "Efter i nogle år at have haft en lidt omskiftelig tilværelse blev huset (Møstings) i 1959 revet ned sten for sten for at give plads til Rialtobygningen. 17 år senere, i 1976, genopførtes huset på den nuværende adresse på den anden side af Smallegade"

  Mærkeligt at tale om en omskiftelig tilværelse for et hus. Gad vide om det blev genopført af de gamle mursten? Som at skrive fortsættelsen til House of Usher af Poe. (et hus der dog brasede anderledes kraftfuldt sammen.

  SvarSlet