torsdag den 10. juni 2010

Peter H. Olesen ramt af nyt pengekaos

Få uger efter at Peter H. Olesen erkendte, at han havde haft ekstravagant livsstil, indkasserer han ny økonomisk lussing. Hans anpartsselskab Peter H. Olesen Songs ApS har nemlig offentliggjort en kedelig rapport for 2009. Selskabet kan notere et underskud på 1,3 millioner kroner, der skyldes manglende aktivitet i selskabet.
- Selskabets resultat er præget af, at der i år ikke er indgået nye forlagskontrakter og igangsat aktiviteter. Selskabets resultat er ligeledes præget af finansieringsudgifter på selskabets ejendom, står der i ledelsesberetningen.Også hans selskab Peter H. Olesen Holding ApS kæmper ifølge BT med et underskud på 1,7 millioner kroner. Peter H. Olesen kan dog glæde sig over, at det ikke ser lige så sort ud for alle hans seks øvrige anpartsselskaber. Af ledelsesberetningen fremgår det nemlig også, at forretningen Peter H. Olesen kan give overskud
- Selskabets resultat skal ses i sammenhæng med andre selskaber i Peter H. Olesen-gruppen, herunder Peter H. Olesen Entertainment ApS, der havde et overskud for 2009 på 1,2 millioner kroner før skat, hedder det i beretningen.
Peter H. Olesen kæmper i øjeblikket med at komme på fode igen efter flere økonomiske fejldispositioner. Han har skåret ned på sin dyre livsstil og erkender, at han har været for godtroende.
- Jeg har mistet millioner. Størstedelen er min egen skyld. Men der er også noget, der ikke er selvforskyldt. Jeg har virkelig lært på den hårde måde, at ikke alle har gode intentioner. Og jeg har nok været ret naiv, sagde Peter H. Olesen for nylig til BT.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar