tirsdag den 17. maj 2011

Pressemeddelelse vedr. Bob

"Bob Dylan Tribute, Huset i Magstræde, d. 22. maj

Den amerikanske sanger og sangskriver Bob Dylan har været en af verdens mest betydningsfulde kunstneriske stemmer over det sidste halve århundrede. Han revolutionerede selve sangskrivningens format, således at praktisk talt alle efterfølgende sangskrivere har været påvirket af ham. Samtidig har han revitaliseret mange af de gamle amerikanske grundgenrer som blues, folk, country og gospel.
2011 er noget af et Bob Dylan-år. Det er 50-året for den unge Dylans første væsentlige koncerter i New York, samt hans deraf følgende pladekontrakt med Columbia Records (debutalbummet udkom i foråret 1962). Samtidig er 2011 året hvor den ikoniske og ikonoklastiske ”song-and-dance-man” kan fejre sin 70-årsfødselsdag – nærmere bestemt d. 24. maj.
En række danske musikere og sangskrivere, som alle har høstet rig inspiration i Dylans kunst, har valgt at markere disse to jubilæer med en hyldestkoncert til den gamle mester. Benny Holst, Mads Mouritz, Mikael K., Peter H. Olesen, Dissing & Las, Signe Svendsen, Jacob Rathje, Kaspar Vig og Claus Rydskov samt de to initiativtagere og arrangører CS Nielsen og MC Hansen vil alle byde ind med personlige fortolkninger fra Dylans enorme og gavmilde bagkatalog.
Koncerten afholdes på Huset i Magstræde, søndag d. 22. maj, kl. 20.00. Entré: kr. 100,-"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar